Facilitati

Table

In lumina celui mai frumos rasarit de soare, gazdele Vilei Ronda vor sa te rasfete cu un delicios mic dejun inclus pentru o dimineata incantatoare. Aerul marin si atmosfera primitoare te poftesc pe unul din sezlongurile amenajate in exteriorul casutei de poveste. Aici, un bronz de invidiat in bataia razelor blande ale soarelui din Eforie Sud iti va completa intr-un mod deosebit sejurul de vacanta.

Daca preferi o ambianta mai intima fie in compania persoanei dragi fie alaturi de o carte buna care iti captiveaza atentia inca din introducere, Villa Ronda iti pune la dispozitie un baldachin relaxant.

De asemenea, parcarea proprie te scapa de grija automobilului cu care ai ajuns.

Gate

Seara se asterne lin, iar pentru un confort contemporan de 4 stele si un cadru relaxant, gazdele te poftesc in gradina domneasca, unde foisorul cu flori si firul ierbii verzi iti vor deschide apetitul pentru voie buna si bucurie.

Amenajata intr-un mod special si elegant, aici poti pregati impreuna cu familia sau prietenii preparate delicioase la gratarul fierbinte si poti sta la o vorba buna in jurul mesei alaturi de o carafa buna de vin alb.

Villa Ronda te asteapta pentru o vacanta linistita unde briza marii, aromele de poveste si stralucirea razelor de soare te vor purta catre un sejur de vis.